15.000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES!
15.000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES!
0
Ethiopia Dari

Ethiopia Dari

Nem rendelhető
 • Származási hely

  Etiópia

 • Régió

  Dola, West Guji, Oromia

 • Variánsok

  Heirloom, 74110, 74112

 • Feldolgozás

  Száraz

Pörkölési szint


kávé erősség

filter

omni

espresso

TermékleírásÍzjegyek: ananász, bogyós gyümölcsök, őszibarack, csokoládé


Dari néven ismert mosóállomás Guji nyugati részén található, a festői Dola régióban. A Buno General Trading, melynek alapítója Mr. Abiyo - aki az állomás tulajdonosa is-, kiváló minőségű kávé exportjáról híres.

A falut körülvevő zöldellő dombokon a kávétermelők nagy gonddal művelik növényeiket. A gazdag, termékeny földek, amelyeket olyan helyi fák díszítenek, mint a Cordia Africana, az Acacia (Akácia) és az Albizzia (Selyemakác), kiváló és különleges környezetet biztosítanak a kávétermesztésnek.

A helyi termelőket egy csapat támogatja, akik alapvető mezőgazdasági technikákkal ismertetik meg a gazdálkodókat, valamint erős kapcsolatot ápolnak a kávétermelőkkel, elősegítve az együttműködés és a folyamatos fejlődés szellemét.

Elismerve a termelők erőfeszítéseit, a Buno General Trading kiegészítő prémiumot nyújt minden egyes kilogramm teljesen érett cseresznye után, amelyet a szüret holtszezonjában szállítanak. Ez a rendszer arra ösztönzi a termelőket, hogy legyenek türelmesek, és csak a legjobb minőségű cseresznyét szállítsák, ezzel is elősegítve a kiváló minőségű kávétermelést. Különböző kezdeményezéseik révén a vállalat a fenntartható és felelősségteljes kávétermelés jelzőfényévé vált a régióban.